Facebook Image

Organisatie:

Wielersupportersclub Oostmalle
Antwerpsesteenweg 218,
2390 Malle

Inlogformulier

Hier kan u alle uitslagen bekijken van de laatste editie.

Uitslagen van editie 2019 voor de Mallenaren 
Plaats Nr Naam
1 68 CALUWE STIJN 
2 41 SLEECKX DANNY 
3 64 MICHIELSEN ANDY 
4 76 WILLEMSSENS DAVID 
5 35 SMITS RUNE 
6 1 VAN DE PEER TOM 
7 50 MERTENS TOON 
8 44 BOECKX THOMAS 
9 46 VAN ELSACKER GERT 
10 17 WOUTERS LIEVEN 
11 13 BOONEN KRISTOF 
12 36 HENS JAN 
13 49 SMITS RAF 
14 33 LAURIJSSENS KRIS 
15 71 WOUTERS JELLE 
16 59 GOFFA BJORN 
17 54 MERTENS JEFF 
18 7 VAN DE HEYNING KOEN 
19 69 VAN ELSACKER BART 
20 19 MINTJENS BART 
21 47 VAN LOOVEREN SAM 
22 60 VAN DYCK WIM 
23 45 SYSMANS STEVEN 
24 38 BOECKX JAN 
25 32 ROHART RIK 
26 55 WYNANTS DIRK 
27 57 DANIELS GUY 
28 52 SEYNS MARC 
29 72 WOUTERS KRIS 
30 27 CLAES STIJN 
31 61 WILLEMS TIM 
32 48 VAN LOOVEREN STEF 
33 20 LAURIJSSENS MARC 
34 30 WYCKMANS HANNES 
35 42 VERMONDEN LESLIE 
36 11 KENNIS NICK 
37 24 LAURIJSSENS WIM 
38 39 PEETERS REINOUT 
39 9 MULDER TINE 
40 18 VAN DE HEYNING HANS 
41 14 PEETERS STEVEN 
42 73 VAN AMMELEN RUDY 
43 67 DE CLERCK SVEN 
44 26 VAN DE HEYNING GEERT 
45 56 SMITS KRIS 
46 63 BOGAERTS DRIES 
47 8 JANSSENS ARNE 
48 65 DE CLEYN JURN 
49 43 VERELST JAN 
50 74 MATHEUSSEN DIRK 
51 10 DEVISCH STEVEN 
52 70 BORREMANS TOM 
53 25 VAN DE PUTTE JAN 
54 58 RENEDERS THIJS 
55 53 SMITS ERIK 
56 37 VAN ZUNDERT KATLEEN 
57 23 BARTHOLOMEEUSSEN ELKE 
58 66 DE KONICK BART 
59 22 CAPPAERT TOM 
60 21 HENS BART 
61 52 SEYNS MARC 
62 56 SMITS KRIS 
63 40 VAN HOFSTRAETEN FRANCOIS 
64 31 VAN ELSACKER LIEVE 
65 79 DUFRAING RUBEN 
66 62 FABRY JELLE 
 
Uitslagen van editie 2019 voor de NIET Mallenaren
 
Plaats Nr Naam
1 140 LAURYSSEN GEERT 
2 103 VANGINNEKEN GLENN 
3 33 COP KRISTOF 
4 9 VAN ROEY WIM 
5 87 LEYSEN MICHIEL 
6 88 KEYSERS DRIES 
7 95 DIELS DIMI 
8 38 VANDERVELDE PHILIP 
9 47 NUYDENS JEROEN 
10 14 MEERTS JOHAN 
11 81 SMITS KRIS 
12 18 VAN LOOVEREN LUC 
13 31 VAN DEN MUYSENBERGH ROB 
14 32 AERNOUTS JASPER 
15 133 VAN DINGENEN SANDER 
16 89 VAN TONGERLOO FILIP 
17 20 MICHIELS DANIE 
18 110 T'SYEN JAN 
19 93 BOUVIN KEVIN 
20 49 VAN DEN BOGAERT HANS 
21 41 VAN ROEY KEVIN 
22 4 DE CLERCQ STEFAAN 
23 141 VERRESEN JOREN 
24 121 GEERTS JAN  
25 35 VAN HOOF PATRICK 
26 71 DAEMS PAUL 
27 141 VERRESEN JOREN 
28 70 ROES DANNY 
29 97 NUYDENS JERRY 
30 79 LAMBRECHTS MIKE 
31 107 TIBACKX LANDER 
32 25 DE KERPEL MAURO 
33 101 LOOS JEAN-PIERRE 
34 90 KOCKAERTS HUBERT 
35 6 SCEVENELS DAIVY 
36 49 VAN DEN BOGAERT HANS 
37 26 MICHELS JOACHIM 
38 23 VERDIJCK NIELS 
39 80 REMEYSEN KEVIN 
40 115 SELS KRISTOF 
41 58 VAN GELOVEN IVO 
42 96 JANSSENS PETER 
43 2 COLLIN MAARTEN 
44 30 DE NEVE ELINIO 
45 74  BOECKX KRIS 
46 122 HORREVORST RAF 
47 52 VAN HOFSTRAETEN MICHEL 
48 54 VAN LOY WIM 
49 106 TIBACKX RONNY 
50 92 BROEDERS AD 
51 1 DE SUTTER ILLIAS 
52 108 VERELST STEFAN 
53 42 LEAERTS HANS 
54 105 LAENEN ROBIN 
55 123 KENNES TOON 
56 76 BEYERS STEF 
57 102  SPRUYT KEN 
58 77 DE VYLDER ARNE 
59 11 MEEUSEN WIM 
60 72 VERSMISSEN JONAS 
61 126 VANDENBOSH JENS 
62 128 GEERI KEANO 
63 135 SCHOETERS PIETER 
64 44 KOOREMANS ARNE 
65 85 VANHAEVERBEKE JEAN 
66 51 DIERCKX PIETER 
67 40 RYKAERT YONI 
68 50 SMANS JEROEN 
69 130 THYS LARS 
70 10 VAN HOUDT JEF 
71 73 BOECKX ARNE 
72 34 VERVLOET KURT 
73 131 VERSTAPPEN COBE 
74 53 DIERCKX MARNE 
75 117 VAN OLEN BOSH LUC 
76 98 VERVOORT TIM 
77 118 DE MEERSMAN ROBERTO 
78 91 TAELMAN TONY 
79 87 LEYSEN MICHIEL 
80 137 PEMEN GIBB 
81 8 VANDEN BUSSCHE PETER 
82 68 VLOEMANS PATRICK 
83 109 VAN OLMEN STEVEN 
84 17 SPRIMONT WILFRIED 
85 136 GEERTS MICHIEL 
86 14 MEERTS JOHAN 
87 18 VAN LOOVEREN LUC 
88 20 MICHIELS DANIE 
89 15 SPRIMONT FABIAN 
90 46 TEIRLINCK STEVEN 
91 119 VAN DEN EINDE GLENN 
92 13 BOCKX JOHAN 
93 112 VAN LOOVEREN CEDRIC 
94 120 DANNY THOMAS 
95 84 KENIS DANNY 
96 104 HEREIJGERS DANNY 
97 138 VAN OORSCHOT FRANK 
98 114 DE BUSSER KURT 
99 132 NOTERMAN GREGORY 
100 129 GEERI CARL 
101 28 COOREMAN STEPHAN 
102 75 VAN HERREWEGE SANDER 
103 78 DE RIDDER ROBBE 
104 111 VERMEIREN KATRIEN 
105 59 KOOREMANS BRITT 
106 82 DEPROOST TOM 
107 12 VAN ROMPAEY FRANK 
108 139 PEETERS DAVEY 
109 45 KOOREMANS ERIC 
110 43 DE CNUYDT ADRIEN 
111 94 DIELS HERMAN 
112 127 VAN DER SCHRAELEN LUC 
113 100 JANSEN PETER 
114 116 VAN ELSACKER 
115 99 PAULUSSEN TIM 
116 143  
117 134 VAN HOFSTRATEN WALTER  
118 56 VAN DEN BOGAERT JAN 
119 16 STEENHUYSEN ELINE 
120 21 DE VOS ARNE 
121 83 GORREMANS PAUL 
122 60 TORFS PAUL 
123 62 VERSMISSEN MICHIEL 
124 64 GEENEN RUDY 
125 7 DEBRABANDER TOBIAS 
126 36 DEBRABANDER SERVAAS 
127 24 VERGAUWE JEROEN 
128 86 VAN VELZEN XAVIER 
129 142 KUYPERS ROBIN  
130 37 BLEYAERT KEVIN 
131 125 HUYBRECHTS FREDDY  
132 63 VAN DYCK KURT 
133 22 GOUDESEUNE WOUTER 
134 38 VANDERVELDE PHILIP 
135 65 LENAERTS KOBE 
136 61 TORFS LIEN 
137 67 VAN AGTMAEL ROGER 
 
 
Uitslagen 2019
 
Meisjes
1. Isa Nomben
2. Bibi Verzijl
3. Mirthe Van Den Brande
 
 
Nieuwelingen 2de jaars
1. Jente Michels
2. Lucas Janssen (Ned)
3. Lars Van den Broeck
4. Milan Kuypers
5. Noa Diels
 
Volledige uitslag klik
 
Nieuwelingen 1ste jaars
1. Aaron Dockx
2. Kenay De Moyer
3. Björn Hommes (Ned)
4. Damon Bellon
5. Dario Van der Heyden

Volledige uitslag klik

Juniores
1. Witse Meeussen
2. Lennert Belmans
3. Wout Vervoort
4. Ward Huybs
5. Jetze Van Campenhout
 
Volledige uitslag klik
 
Beloften
1. Maik Van der Heijden (Ned)
2. Niels Vandeputte
3. Ryan Kamp (Ned)
4. Jelle Camps
5. Toon Vandebosch
 
Volledige uitslag klik
 
Dames
1. Denise Betsema (Ned)
2. Annemarie Worst (Ned)
3. Loes Sels
4. Yara Kastelijn (Ned)
5. Laura Verdonschot
 
Volledige uitslag klik
 
Elite heren
1. Kevin Pauwels
2. Toon Aerts
3. Tom Meeusen
4. Lars van der Haar (Ned)
5. Laurens Sweeck
 
Volledige uitslag klik

 Palmares

6 x Niels Albert 2014/2013/2012/2011/2008/2007
3 x Paul Herygers 1997/1996/1995
3 x Arne Daelmans 2002/2000/1998
3 x Sven Nys 2009/2005/1999
2 x Bart Wellens 2010/2001
2 x Kevin Pauwels 2019/2016
 

1995 1996 1997 Paul Herygers

1998 Arne Daelmans 

1999 Sven Nys

2000 Arne Daelmans

2001 Bart Wellens

2002 Arne Daelmans

2003 Ben Berden

2004 Richard Groenendaal (Ned)

2005 Sven Nys

2006 Gerben de Knegt (Ned)

2007 2008 Niels Albert

2009 Sven Nys

2010 Bart Wellens

2011 2012 2013 2014 Niels Albert

2015 Wout van Aert

2016 2019 Kevin Pauwels

2017 Wout Van Aert

2018 Mathieu Van der Poel