Facebook Image

Organisatie:

Wielersupportersclub Oostmalle
Antwerpsesteenweg 218,
2390 Malle

Inlogformulier

Hier kan u alle uitslagen bekijken van de laatste editie.

 Uitslagen editie 19-2-2017 : 
KAMPIOENSCHAP VAN MALLE
1. SLEECKX DANNY

 2. MERTENS TOON

3. KRIJNEN ROB

4. MICHIELSEN ANDY

5. VAN ELSACKER GERT

  Uitslagen editie 19-2-2017
 
Uitslagen 2017
 
Nieuwelingen
 
1. Luke Verburg (Ned)
2. Joachim Van Looveren
3. Lennert Belmans
4. Ryan Cortjens
5. Berre Hermans
 
Volledige uitslag nieuwelingen klik
 
Juniores
 
1. Jelle Camps
2. Ryan Camp (Ned)
3. Toon Vandebosch
4. Thymen Arensman (Ned)
5. Florian Vermeersch
 
Volledige uitslag juniores klik
 
Beloften
 
1. Eli Iserbyt
2. Quinten Hermans
3. Thijs Aerts
4. Maik van der Heijden (Ned)
5. Stijn Caluwe
 
Volledige uitslag beloften klik
 
Dames
 
1. Sanne Cant
2. Laura Verdonschot
3. Maud Kaptheijns (Ned)
4. Loes Sels
5. Annemarie Worst (Ned)
 
Volledige uitslag dames klik
 
Heren
 
1. Wout van Aert
2. Mathieu Van der Poel (Ned)
3. Tom Meeusen
4. David Van der Poel (Ned)
5. Gianni Vermeersch
 
Volledige uitslag elite heren klik

 Palmares

6 x Niels Albert 2014/2013/2012/2011/2008/2007
3 x Paul Herygers 1995/1996/1997
3 x Arne Daelmans 2002/2000/1998
3 x Sven Nys 2009/2005/1999
2 x Bart Wellens 2010/2001
 

1995 1996 1997 Paul Herygers

1998 Arne Daelmans 

1999 Sven Nys

2000 Arne Daelmans

2001 Bart Wellens

2002 Arne Daelmans

2003 Ben Berden

2004 Richard Groenendaal (Ned)

2005 Sven Nys

2006 Gerben de Knegt (Ned)

2007 2008 Niels Albert

2009 Sven Nys

2010 Bart Wellens

2011 2012 2013 2014 Niels Albert

2015 Wout van Aert

2016 Kevin Pauwels

2017 Wout Van Aert