Facebook Image

Organisatie:

Wielersupportersclub Oostmalle
Antwerpsesteenweg 218,
2390 Malle

Inlogformulier

GEEN UITSLAGEN VOOR ZATERDAG BESCHIKBAAR

ER MAG GEEN PUBLIEK AANWEZIG ZIJN

owv COVID-CRISIS

Hier kan u alle uitslagen bekijken van de laatste editie. 

Uitslagen 2020
 
Belofte dames
1. Inge van der Heijden (Ned)
2. Marion Norbert Riberolle (Fra)
3. Aniek van Alphen (Ned)
 
Meisjes
1. Febe De Smedt
2. Chloë Van Den Eede
3. Xenna De Bruyckere
 
volledige uitslag klik
Nieuwelingen 2de jaars
1. Aaron Dockx
2. Robbe Geudens
3. Bengt Daelmans
4. Iben Rommelaere
5. Niels Ceulemans
 
Nieuwelingen 1ste jaars
1. Yordi Corsus
2. Wies Nuyens
3. Brett Timmermans
4. Willem Janssens
5. Mike Uytterhoeven

Juniores

1. Jente Michels
2. Ward Huybs
3. Yorben Lauryssen
4. Arne Baers
5. Danny van Lierop (Ned)
 
Volledige uitslag klik
 
Beloften Heren
1. Ryan Kamp (Ned)
2. Niels Vandeputte
3. Jarno Bellens
 
Dames
1. Annemarie Worst (Ned)
2. Denise Betsema (Ned)
3. Inge van der Heijden (Ned)
4. Sanne Cant
5. Marion Norbert Riberrolle (Fra)
 
Volledige uitslag klik
 
Elite heren
1. Laurens Sweeck
2. Toon Aerts
3. Michael Vanthourenhout
4. Corné van Kessel (Ned)
5. Lars van der Haar (Ned)
 
Volledige uitslag klik

 Palmares

6 x Niels Albert 2014/2013/2012/2011/2008/2007
3 x Paul Herygers 1997/1996/1995
3 x Arne Daelmans 2002/2000/1998
3 x Sven Nys 2009/2005/1999
2 x Bart Wellens 2010/2001
2 x Kevin Pauwels 2019/2016
 

1995 1996 1997 Paul Herygers

1998 Arne Daelmans 

1999 Sven Nys

2000 Arne Daelmans

2001 Bart Wellens

2002 Arne Daelmans

2003 Ben Berden

2004 Richard Groenendaal (Ned)

2005 Sven Nys

2006 Gerben de Knegt (Ned)

2007 2008 Niels Albert

2009 Sven Nys

2010 Bart Wellens

2011 2012 2013 2014 Niels Albert

2015 Wout van Aert

2016 2019 Kevin Pauwels

2017 Wout Van Aert

2018 Mathieu Van der Poel

2020 Laurens Sweeck